Trup si Suflet
În curs de apariție
 
Important
Pentru comenzile din București, costurile de transport sunt de 16 lei pentru primele 3 kg.
 
Cosul tau
0 obiecte
 

Vin Nama - Via Vatopedului - rosu de impartasanie 375 ml

Vin Nama - Via Vatopedului - rosu de impartasanie 375 ml
Clic pentru mărire
Preţ: 45,00 Lei
Disponibilitate: În Stoc

Vinul rosu de impartasanie Nama, EvDokimon, de la Manastirea Vatoped, are un gust placut, dulceag si o culoare rubiniu-deschisa.

Muntele Athos ofera conditii remarcabile, atat ca proprietati ale solului, cat si ca temperaturi pentru cultivarea de soiuri deosebite de vin, de o calitate cu totul exceptionala. Climatul bland este o adevarata binecuvantare pentru calugarii de aici, de vreme ce lipsesc din acest spatiu poluarea industriala si interventia omului.

 

Sfanta Manastire Vatoped detine plantatii intinse de vita-de-vie, unde parintii cultiva vinuri organice, vinuri care au fost deja premiate si certificate de Organismul de Control si Cetificare DIO. De asemenea, tot aici se gasesc si o crama la ultimele standarde unde butoaiele uriase din lemn, pastrate in stare foarte buna, ne duc cu gandul la traditia vinului si la mainile harnice ale parintilor de aici, de la Sfanta Manastire Vatoped.

Cultivarea si recoltarea strugurilor, producerea vinului precum si procesul de maturare au loc in spiritul desavarsit al respectului pentru mostenirea monahala si pentru cea lasata de parintii antichitatii. Un dar binecuvantat pentru noi toti de la Sfantul Munte Athos.

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.


Produse Asociate:
Nu este niciun produs care să aibă legătură cu acest produs.