Trup si Suflet
În curs de apariție
 
Important
Pentru comenzile din București, costurile de transport sunt de 16 lei pentru primele 3 kg.
 
Cosul tau
0 obiecte
 

Termeni si conditii

Folosirea, vizitarea sau comandarea produselor acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului Sinaxa - trupsisuflet.com va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. 

Sinaxa- trupsisuflet.com  isi asuma dreptul de a face modificari ale prevederilor fara o notificare prealabila.


Comunicare electronica

Prin accesarea site-ului Sinaxa - trupsisuflet.com, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri catre Sinaxa- trupsisuflet.com, se realizeaza o comunicare electronica. Astfel dumneavoastra consimtiti sa primiti notificari de la Sinaxa - trupsisuflet.com in mod electronic, inclusiv comunicari prin e-mail si anunturi pe site.


Drepturile de autor

Continutul acestui website - texte, imagini, logo-uri, elemente grafice, sunt proprietatea Sinaxa - trupsisuflet.com si sunt aparate de Legea nr.8/1996 privind drepturilor de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Folosirea fara acordul Sinaxa- trupsisuflet.com, a oricaror din elementele enumerate anterior se pedepseste conform legilor in vigoare.


Comentarii, comunicari, impresii

Cei care viziteaza site-ul Sinaxa - trupsisuflet.com, pot face comentarii si orice alte comunicari, pot transmite intrebari, impresii, idei, sau alte informatii care nu au caracter ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala si nu contin virusi.

Sinaxa - trupsisuflet.com, nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor, comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului nostru. 


Responsabilitati

Sinaxa - trupsisuflet.com, nu poate fi facut raspunzator pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate sau de functionarea site-ului.

Sinaxa - trupsisuflet.com nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care vizitatorii le-ar putea avea din cauza nefunctionarii temporare sau defectuoase a Sinaxei - trupsisuflet.com sau pentru folosirea informatiilor obtinute prin utilizarea link-urilor din Sinaxa - trupsisuflet.com catre alte website-uri - utilizarea lor este la latitudinea vizitatorilor.

Informatiile prezentate in portal au titlu informativ, si nu substituie sfatul medicului, sau al altui specialist in terapii naturale. Sinaxa - trupsisuflet.com nu isi asuma nici o raspundere privind calitatea produselor si eficienta acestora in tratament, utilizarea informatiilor si a serviciilor din Sinaxa - trupsisuflet.com, se face pe propria raspundere a utilizatorului.

Va recomandam sa cititi cu atentie prospectele produselor prezentate in catalogul de  produse si in situatiile in care se impune, sa consultati medicul dumneavoastra sau un specialist in terapii naturale. Fotografiile au titlu informativ, fiind posibil ca producatorii sa schimbe ambalajele produselor, iar pe site sa nu fie actualizate fotografiile acestora, dar produsele in sine sa fie aceleasi.

Descrierea produselor prezente pe acest site sunt informative si pot fi schimbate fara o instiintare prealabila. Preturile pot fi actualizate, fara o instiintare prealabila. In general, preturile produselor nu se schimba decat ca urmare a modificarii acestora de catre producatori. De aceea, este recomandat sa revedeti preturile atunci cand faceti o comanda de produse. 


Securitatea informatiilor

Sinaxa - trupsisuflet.com garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.

Sinaxa - trupsisuflet.com nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul pe care este gazduit sau emailurile expediate de la Sinaxa - trupsisuflet.com, nu contin virusi sau alte componente daunatoare Sinaxa - trupsisuflet.com,.com nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.


Confidentialitate

Sinaxa - trupsisuflet.com respecta cu stictete confidentialitatea datelor clientilor sai. 

Datele personale introduse de catre utilizatorul serviciilor noastre vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile cuprinse in formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate la adresele solicitate de client.

Sinaxa - trupsisuflet.com nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul siturilor sale.


Solutionarea litigiilor

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului Sinaxa - trupsisuflet.com, utilizatorul este de acord ca legile romane sa guverneze sectiunea "Termeni si conditii" si orice disputa de orice fel se solutioaneaza pe cale amiabila.


Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Va rugam sa cititi cu atentie si celelalte politici de utilizare din sectiunea "Termeni si conditii", care de asemenea conditioneaza utilizarea dumneavoastra a site-ului Sinaxa - trupsisuflet.com.

Odata cu cumpararea, lansarea comenzii sau desfasurarea unei comunicari electronice cu site-ul Sinaxa - trupsisuflet.comclientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.