Trup si Suflet
În curs de apariție
 
Important
Pentru comenzile mai mari de 250 lei avem TRANSPORT GRATUIT IN BUCURESTI si 50% REDUCERE pentru comenzile trimise IN TARA
 
Cosul tau
0 obiecte
 

Săpun solid Nera Plant cu mentă, 110g

Săpun solid Nera Plant cu mentă, 110g
Clic pentru mărire
Preţ: 14,75 Lei
Disponibilitate: În Stoc

Astringent. Antiinflamator.

 

Produs fabricat manual, din extracte de plante, uleiuri vegetale şi ceară. Conținut ridicat de glicerină.

Acțiunea, culoarea și parfumul produsului se datorează în întregime ingredientelor naturale.

Cum acţionează?
  • Echilibrează pH-ul pielii

  • Catifelează pielea

  • Calmează erupţiile şi pielea înroşită

  • Reglează excesul de sebum

 

Pentru ce se recomandă?
  • Restabilirea pH-ului natural al pielii

  • Piele înroşită, inflamată

  • Erupţii cutanate

  • Ten gras, acneic

  • Ce ingrediente conține?

    (RO) ulei de floarea soarelui, apă, ulei de măsline, grăsime nehidrogenată de cocos, grăsime nehidrogenată de palmier, hidroxid de sodiu, ceară de albine, extract de mentă, pulbere de mentă, ulei volatil de mentă.

    (INCI) Helianthus Annuus Seed Oil, Aqua, Olea Europaea Fruit Oil, Cocos Nucifera Oil, Elaeis Guineensis Oil, Sodium Hydroxide, Cera Alba, Mentha Piperita Extract, Mentha Piperita Leaf, Mentha Piperita Oil.

    Ce proprietăți are fiecare ingredient?

    Extractul şi pulberea din frunze de mentă echilibrează pH-ul pielii,  ajutând astfel la reglarea secreţiei de sebum. Prin proprietăţile ei astringente, antiseptice şi antiinflamatorii, menta ajută la ameliorarea acneei, a punctelor negre, a erupţiilor cutanate şi calmează pielea înroşită.

    Uleiul de floarea soarelui presat la rece conține vitaminele A și D, calciu și fier. Este apreciat pentru proprietățile sale emoliente. Ajută la vindecarea rănilor proaspete și arsurilor ușoare.

    Uleiul de măsline are proprietatea de a catifela pielea. Datorită conținutului ridicat de acid linoleic, un compus care nu este produs de organism, uleiul de măsline previne uscarea pielii, îi menţine elasticitatea şi tinereţea. Este folosit și ca exfoliant.

    Grăsimea de cocos este obţinută din miezul nucilor de cocos. Previne uscarea și exfolierea pielii, întârzie apariția ridurilor și conferă pielii fermitate. Este folosită în diferite afecțiuni ale pielii: ajută în psoriazis, dermatite, eczeme, acnee etc. Este agentul de spumare pentru săpun. Uleiul de cocos este foarte stabil în timp, îşi păstrează intacte calităţile timp de câţiva ani fără refrigerare.

    Grăsimea de palmier estompează cicatricele vechi datorită conţinutului de vitamina A şi vitamina E. Conferă pielii un aspect tânăr şi prospeţime. Are proprietăţi hidratante. Este adjuvant în boli de piele, precum psoriazisul şi eczemele.

    Hidroxidul de sodiu are rolul de a saponifica uleiurile vegetale folosite în prepararea săpunului. Cantitatea de hidroxid de sodiu folosită la prepararea săpunurilor este astfel calculată încât, la terminarea procesului de saponificare, acesta nu se mai regăseşte în produsul finit, fiind neutralizat.

    Ceara de albine este folosită în prepararea săpunurilor, deoarece conferă acestora consistenţă şi stabilitate. Este cunoscută pentru acţiunea ei de restructurare şi elasticizare a pielii, pe care o calmează şi o ajută să reţină umezeala.

    Uleiul volatil de mentă ajută la calmarea iritaţiilor pielii şi reduce pruritul provocat de înţepăturile de insecte.

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.


Produse Asociate:
Săpun solid Nera Plant cu pelin şi tărâţe, 110g
Săpun solid Nera Plant cu pelin şi tărâţe, 110g

14,75 Lei
Săpun solid Nera Plant cu propolis, scorţişoară şi cacao, 110g
Săpun solid Nera Plant cu propolis, scorţişoară şi cacao, 110g

14,75 Lei
Săpun solid Nera Plant cu salvie, 110g
Săpun solid Nera Plant cu salvie, 110g

14,75 Lei
Săpun solid Nera Plant cu lavandă, 110g
Săpun solid Nera Plant cu lavandă, 110g

14,75 Lei
Adăugați în coș
Adăugați în coș
Adăugați în coș
Adăugați în coș