Trup si Suflet
În curs de apariție
 
Important
Pentru comenzile mai mari de 250 lei avem TRANSPORT GRATUIT IN BUCURESTI si 50% REDUCERE pentru comenzile trimise IN TARA
 
Cosul tau
0 obiecte
 

Apifito-tonic, nr.01, 500g, Alvarium

Apifito-tonic, nr.01, 500g, Alvarium
Clic pentru mărire
Preţ: 130,00 Lei
Disponibilitate: În Stoc

Oare știi că există un produs care combină, într-un mod unic, efectele produselor extraordinare precum mierea, polenul, lăptișorul de matcă, propolisul, precum și plante special alese, astfel încât să rezulte UN PRODUS CU O VALOARE TERAPEUTICĂ MAI MARE DECÂT SUMA VALORILOR INGREDIENTELOR SALE (și așa uimitor de valoroase luate independent)?! 
Dar ce zici, dacă îți mai spun că la realizarea rețetei acestui produs am pus toată pasiunea mea de apicultor (membru fondator al Societății Române de Apiterapie), expertiza mea de inginer chimist specializat în chimie organică, plus faptul că am avut onoarea să beneficiez și de expertiza d-nului doctor Eugen Ștefan, membru fondator și el al Societății Române de Apiterapie și unul dintre cei mai buni specialiști în medicină tradițională?! 

Acest produs poate fi folosit pentru întreaga FAMILIE, atât de ADULȚI, cât și de COPII, (peste 3 ani),  iar principalele recomadări sunt pentru întărirea sistemului imunitar, protecție împotriva virozelor și infecțiilor, contracararea oboselii cronice și a stresului, nevroze, depresii, neuroastenii, concentrare și memorie, modulator al nivelului colesterolului și trigliceridelor.

 

De asemenea, aria de acține este și antioxidantă, hepatoprotectoare, cardioprotectoare, radioprotectoare, dar și adjuvant în chimioterapie.

Ajută la creșterea și menținerea capacității de autoapărare a organismului.

Protejează celulele împotriva stresului oxidativ și contribuie la o refacere a organismului în general, după efort fizic sau intelectual intens.

Apifito-tonic, nr.01, 500g, Alvarium înglobează în mod UNIC, următoarele ingrediente naturale:

 • miere de albine
 • polen crud
 • propolis
 • lăptișor de matcă crud
 • cătină
 • armurariu
 • chaga

Produsul poate fi folosit pentru întreaga FAMILIE, atât de ADULȚI, cât și de COPII, iar principalele recomadări sunt pentru:

 • întărirea sistemului imunitar
 • protecție împotriva virozelor și infecțiilor
 • contracararea oboselii cronice și a stresului
 • nevroze, depresii, neuroastenii
 • concentrare și memorie
 • modulator al nivelului colesterolului și trigliceridelor

Ingrediente: Produse apicole (87%): miere, polen crud, propolis, lăptișor de matcă crud, pulberi de plante (13%): fructe de cătină (Hippophae rhamnoides), fructe de Armurariu (Silybum marianum), Chaga (Inonotus obliquus).

Mod de prezentare: recipient de sticlă violetă specială, 500g.

Sticla violetă în care este ambalat conținutul acestui produs încorporează o tehnologie de ultimă generație, ce acționează ca un filtru natural al luminii, ce permite pătrunderea doar a luminii violete de o anumită lungime de undă, cu proprietăți benefice sporite în păstrarea pe termen lung a produsului, blocând total pătruderea razelor de lumină cu alte lungimi de undă din domeniul vizibil.


Pentru că folosim ingrediente în stare pură – crudă-naturală (cu efecte teraputice superioare celor în formate de condiționare farmaceutice ), care implică procese ușor degradative ale „bioactivului”, am reușit prin intermediul acestui ambalaj să menținem nealterate gustul, mirosul, culoarea, structura, partea enzimatică și bio-energia produsului pe termen mult mai lung și mult mai bine decât în orice alt tip de ambalaj clasic.

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.


Produse Asociate:
Nu este niciun produs care să aibă legătură cu acest produs.