Trup si Suflet
În curs de apariție
 
Important
Pentru comenzile din București, costurile de transport sunt de 16 lei pentru primele 3 kg.
 
Cosul tau
0 obiecte
 

Capsule BIO hepato-complex 90 cps

Capsule BIO hepato-complex 90 cps
Clic pentru mărire
Preţ: 44,95 Lei
Disponibilitate: În Stoc

Cum acționează?

 • Susţine funcţionarea normală a ficatului și a vezicii biliare.

Pentru ce se recomandă?

 • Afecțiuni hepato-biliare: dischinezie biliară, colecistită, steatoză hepatică (încărcarea grasă a ficatului), hepatită
 • Ce ingrediente conține?

  Pulberi din 8 plante: părți aeriene de Coada-șoricelului (Achillea millefolium),  flori de Gălbenele (Calendula officinalis), părți aeriene de Sulfină (Melilotus officinalis), părți aeriene de Țintaură (Centaurium erythraea), frunze de Anghinare (Cynara scolymus), părți aeriene de Cicoare (Cichorium intybus), părți aeriene de Isop (Hyssopus officinalis), părți aeriene de Sunătoare (Hypericum perforatum)- în proporţii egale.

  Ce proprietăți are fiecare ingredient?

  Coada-șoricelului este o plantă tonic-amară, astringentă şi diaforetică, cu efecte benefice asupra digestiei. Ea este recomandată ca remediu natural în tratarea și vindecarea bolilor aparatului urinar,  constipatiei, cancerului genital, durerilor menstruale, osteoporozei, oboselii, gastritei, gingivitei, anorexiei, hemoroizilor, lipsei menstruației, enterocolitei, durerilor renale, chisturilor ovariene, viermilor intestinali, inflamațiilor ovarelor și stărilor de nervozitate.

  Coada-șoricelului are un efect remarcabil asupra formării globulelor roşii la nivelul măduvei osoase. Ea elimină sau limitează procesul inflamator, distruge microorganismele, provoacă strângerea țesuturilor, moderează secrețiile și ușurează cicatrizarea. Substanțele sunt concentrate cel mai mult în inflorescență, apoi în frunze, mai puțin în tulpină sau rădăcină. Planta conține principii antiinflamatoare, calmante, astringente, aseptice.

  Pentru acţiunea sa antihemoragică este util în special în metroragii şi afecţiuni hemoroidale. Se foloseşte şi ca imunostimulent în prevenirea şi tratamentul complementar al gripei, crescând rezistenţa la infecţii bacteriene şi virale.

  Iată câteva indicații medicale ale pulberei de Coada-șoricelului:

  Reglarea activităţii hormonale, tratarea hemoragiilor, amenoreea (absenţa patologică a ciclului menstrual):Pulberea de Coada-şori­ce­lului se foloseşte în mod tradiţional contra dezechilibrelor hormonale la femei și pentru oprirea hemoragiilor. În Bucovina, femeile tinere care nu puteau avea copii foloseau adesea ceaiul din această plantă. Cerce­tătorii arată că două sub­stanţe din Coada-şoricelului (api­genina şi luteolina) îmbunătăţesc răspunsul organismului la acţiu­nea hor­monilor care declanşează ciclul menstrual.

  Se administrează pul­berea proaspăt măcinată de flori de Coada-şoricelului, câte trei linguriţe pe zi, în cure de pa­tru săptămâni, urmate de alte două săptămâni de pauză.

  Colecistită – Uleiul volatil conţinut în florile de Coada-şoricelului are efecte antiinflamatoare şi calmante asupra vezicii biliare. Se administrează pulberea proaspăt măcinată de flori, din care se ia câte o linguriţă pe stomacul gol, de patru ori pe zi, în cure de trei săptămâni, cu zece zile de pauză.

  Dureri de dinți -  Pe dintele dureros se aplică un tifon umezit în care s-a împachetat o linguriță cu plantă uscată.

  Răni - Se presară pe rană pulbere de Coada-șoricelului sau se aplică pe piele comprese cu tinctură. În caz de arsuri, aplicați uleiul de Coada-șoricelului pe zona afectată.

  Primul ciclu menstrual - dacă fetei dumneavoastra nu i-a venit înca prima menstruație, deți ar fi timpul, dați-i să bea în fiecare dimineață, pe stomacul gol, o cana cu ceai de Coada-șoricelului sau 1-2 lingurițe de pulbere.

  Florile de Gălbenele au proprietăţi cicatrizante şi calmante, antibacteriane și antiinflamatoare. Ele conţin glicozizi flavonici ca: izoquercitina, narcizina, neohesperiozida, rutozidul, terpenoida, alfa- şi beta- smirina, lupeol, longispinogenină, steroli, ulei esenţial, arvozida A, pigmenţi carotinoidici, calendulină şi polizaharide. Gălbenelele se recomandă în gastrită hiperacidă, ulcer gastric şi duodenal, calmarea durerilor menstruale, mai ales la persoanele anemice, şi reglarea ciclului menstrual.

  Extern, ele se pot folosi, sub formă de comprese, în răni care se vindecă greu, ca ulceraţii, plăgi cu puroi, arsuri, degerături, acnee, eczeme, deoarece principiile active din gălbenele au însuşirea de a stimula circulaţia sângelui la nivelul ţesuturilor, grăbind astfel cicatrizarea rănilor; în varice, inflamaţii oculare, panariţiu. Sub formă de gargară şi spălături se recomandă în gingivite, stomatite, activarea circulaţiei periferice la tenurile uscate.

  Iată câteva indicații medicale ale pulberei de Gălbenele:

  Crampe abdominale - Se administrează pulbere de Gălbenele, câte o jumătate de linguriță înainte și după masă. S-a demonstrat că substanțele active din Gălbenele inhibă spasmele tubului digestiv, refac epiteliile digestive lezate de afecțiuni cum ar fi colita de fermentație sau colita de putrefacție și reduc iritabilitatea colonului.

  Dismenoree (ciclu menstrual dureros și, eventual, neregulat) - Principiile active din Gălbenele au puterea de a tempera activitatea hormonală la femei. Se face un tratament cu această plantă timp de 3 luni, perioadă în care se administrează câte 4 lingurițe de pulbere pe zi. Tratamentul cu Gălbenele întârzie, în multe cazuri, menstruația, cu până la 3-4 zile, reduce hemoragia, ameliorează crampele și are efecte de eliminare a spasmelor.

  Boala canceroasă - Pulberea de Gălbenele, administrată în cure de 2 luni, timp în care se iau câte 4 lingurițe pe zi, este un excelent ajutor contra bolii canceroase. Un studiu realizat în laboratoarele Spitalului universitar din Granada, Spania, a pus în evidență acțiunea antitumorală foarte puternică a extractelor de Gălbenele. Țesuturi cu celule maligne care determină apariția melanomului, a cancerului de sân, de prostată, de pancreas, colo-rectal, ovarian etc. au fost tratate cu Gălbenele. Rezultatul: sub acțiunea acestei plante, dezvoltarea tuturor acestor tipuri de celule maligne este inhibată, iar celulele sistemului imunitar (limfocitele) sunt stimulate să atace formațiunile tumorale.

  Contra tumorilor maligne din abdomenul inferior se recomandă clismele cu infuzie combinată de Gălbenele, câte o serie de 12 aplicații pe lună (se folosesc 200-600 de ml).

  Sulfina este un vasodilatator care măreşte permeabilitatea vasculară, fiind recomandată în tulburările de circulaţie a sângelui. Un alt domeniu important în care acţionează, cu efecte benefice, preparatul de sulfină este cel al bolilor cardio-vasculare, în primul rând în hipertensiune arterială, fiind un hipotensiv binecunoscut.

  Preparatele de Sulfină au și proprietăţi sedative, expectorante, antiseptice și antiinflamatoare; totodată scad tensiunea arterială şi  regenerează celula hepatică. Această plantă este folositoare și în afecţiunile renale, ca diuretic și dezinfectant. Infuzia de Sulfină este folosită, deseori, în tratamentele bronșitelor, ale astmului bronșic și ale afecţiunile oculare. Fiind un bun dezinfectant, cicatrizant și antiinflamator, Sulfina se folosește și în cazuri de gingivită, abcese dentare, plăgi.

  Sulfina se poate folosi și sub formă de cataplasme, gargară, spălături bucale și băi medicinale. Ea are și alte utilizări interesante. De exemplu, un buchet de Sulfină uscată acţionează ca un dezodorizant eficient pentru o întreagă încăpere.

  Iată câteva indicații medicale ale pulberei de Sulfină:

  Infarct - Pentru prevenire, se recomandă  câte 1 linguriță de pulbere, de 3-4 ori pe zi, cu puțină apă. Cura durează 1-2 luni și se poate relua după 2-4 săptămâni de pauză. Adesea, Sulfina se asociază cu Ginkgo-biloba fiindcă ambele plante au efecte fluidifiante sanguine, hipotensoare și vasodilatatoare. În plus, Sulfina protejează inima și sistemul cardiovascular de efectele fatale ale stresului psihic - unul din principalii factori cauzatori ai infarctului.

  Atacuri de panică - Un tratament de prevenție a acestora se face cu pulbere de Sulfină și Sunătoare, amestecate în proporții egale. Din acest amestec se ia câte 1 linguriță, de 4 ori pe zi, mai precis la orele 9, 12, 18, 21. Se țin cure cu o durată de 28 de zile, urmate de o săptămână de pauză, după care tratamentul se poate relua. Combinația de Sulfina și Sunătoare diminuează stările de teamă, previne amplificarea necontrolată a emotivității și are efecte calmante psihice.

  Colita de fermentație, balonarea - Se ia câte o linguriță de pulbere de Sulfină, de 4 ori pe zi, în cure de 30 de zile. În

  această categorie de afecțiuni, Sulfina are un dublu rol: în primul rând, combate dezvoltarea necontrolată a bacteriilor în intestin, având un efect antibiotic moderat. Apoi, acest tratament e un excelent calmant al emoțiilor, fiind un bun mijloc de prevenire si de combatere a deranjamentelor intestinale provocate de stresul psihic, de oboseală sau șocuri emoționale etc.

  Sindrom premenstrual – Pentru ameliorarea durerilor de ovare și sâni și a stărilor de iritabilitate, se administrează 1 linguriță de pulbere de Sulfină, de 3 ori pe zi, dimineața, la prânz și seara. Acest tratament este eficient și în caz de hipermenoree (ciclu menstrual abundent), dismenoree (ciclu menstrual dureros), Sulfina având efecte astringente (reduce hemoragia) și antispasmodice (calmeaza crampele abdominale).

  Pentru tratarea unor afecțiuni care cer un efect sedativ mai intens, cum ar fi insomnia sau stările de anxietate, se pot lua până la 6 lingurițe de pulbere de Sulfină pe zi, dar pe o perioadă care să nu depășească 7 zile.

  Ţintaura este socotită unul din cei mai puternici „detergenţi” naturali pentru otrăvurile din organism, adică una dintre cele mai puternice ierburi detoxifiante. Are un gust amar accentuat, de aceea se mai numeşte şi Fierea pământului. Pentru uz medicinal se recoltează partea aeriană a plantei.

  Substanţele amare din Ţintaură sunt reprezentate de secoiridoid glucozide în special swerţiamarina, genţiopicrină şi swerozide, esteri ai acestei substanţe, centapicrina, centaurozide, secologanină, gentianină, xantone metoxilate, eustomina etc. Aceste substanţe amare, prin act reflex, stimulează secreţia sucului gastric şi a bilei şi, ca urmare, sporesc pofta de mâncare şi favorizează digestia. Țintauraare un puternic efect stimulent asupra musculaturii netede de la nivelul veziculei biliare, favorizând vărsarea bilei în colecist. Este foarte eficientă şi în prevenirea colecistitei şi mai ales a litiazei biliare.

  Iată câteva indicații medicale ale pulberei de Țintaură:

  Hepatita virala de tip A, B, C - Se iau 4 lingurițe de pulbere de Țintaură pe zi, în cure de 1 lună. După zece zile de pauză, tratamentul se poate repeta. Planta este foarte eficientă în fazele incipiente ale bolii pentru că inhibă proliferarea virusurilor și încetinirea grabnică a ritmului de evoluție. În cazurile avansate de hepatită, când apar deja modificări structurale la nivelul ficatului, este indicată combinația, în proporții egale, a Țintaurei cu iarba de Anghinare.

  Obezitate: Se administrează o linguriţă de pulbere de Ţintaură cu jumătate de oră (nu mai puţin) înaintea fiecărei mese, oricât de neînsemnată cantitativ ar fi respectiva masă. Planta se ţine în gură câteva minute, după care se înghite cu apă. Tratamentul durează minimum trei luni şi are efecte foarte puternice, mai ales atunci când este asociat şi cu un regim alimentar adecvat. Știm că, în cantităţi mici, plantele amare stimulează apetitul şi asimilarea; în doze mari, repetate şi luate pe o perioadă îndelungată de timp, aceste plante au efectul invers, stimulând procesele de dezasimilare şi diminuând pofta de mâncare.

  Ţintaura este foarte utilă în procesul reducerii greutăţii corporale, deoarece favorizează procesele de eliminare (prin transpiraţie, scaun, urină), scoate apa din ţesuturi, măreşte tonusul fizic şi psihic, favorizând o viaţă activă.

  Adjuvant în leucemie: Se ia câte o jumătate de linguriţă de pulbere de Ţintaură de 3- 4 ori pe zi, timp de două luni, cu două săptămâni de pauză între ele. Mecanismul de acţiune al Ţintaurei în această afecţiune este deocamdată prea puţin elucidat. Cert este că administrarea ei pe o perioadă suficient de lungă ajută la normalizarea proceselor de poducţie a elementelor figurate ale sângelui.

  *Țintaura este contraindicată în ulcerul peptic, în graviditate şi lactaţie. De asemenea, este contraindicată în doze mari (peste două grame pe zi) persoanelor foarte slăbite, caşectice, deoarece efectul său tonic amar foarte puternic este greu de suportat de un organism devitalizat.

  Anghinarea  este o sursă de antioxidanți (quercitină, rutină, antocianină, cinarină, luteolină), fibre, magneziu, potasiu, zinc, mangan, fier, calciu,  complexul de vitamina B. Are un puternic efect diuretic, fiind foarte utilă în curele de detoxifiere, deoarece curăță sângele, ficatul și rinichii de toxine. Consumul de Anghinare stimulează apetitul şi digestia, tratează hipo-aciditatea, dis­pepsia şi atonia digestivă, elimină apa din țesuturi și îmbunătățește aspectul pielii. Această plantă scade nivelul colesterolului și are efecte bune în dischinezia biliară.

  Iată câteva indicații medicale ale pulberei de Anghinare:

  Stări de greaţă, vomă - Se administrează jumă­tate de linguriţă de pulbere de Anghinare, care se în­ghi­te cu jumătate de pahar de limonadă neîndulcită. Anghinarea acţionează la nivelul siste­mului nervos, inhibând reflexul vomitiv. În unele ca­zuri, planta poate avea efect invers pe moment, provocând vo­ma,  după care starea pacientului se va ameliora simţitor.

  Sindromul colonului iritabil - Anghinarea stimulează peristaltis­mul, previne  balonarea şi crampele abdominale și  nor­malizează tranzitul intestinal. Se ia pul­berea (câte 8-10 g pe zi) pe stomacul gol, cu 30 de minute înainte de a mânca.

  Ateroscleroză, arterită - Fiind unul dintre cei mai puternici antioxidanţi din lumea vege­tală, Anghinarea prevene depunerea şi oxidarea colesterolului pe pereţii vaselor de sânge, ajutând la menţinerea sănătă­ţii lor. Persoanele care trăiesc în mediu toxic ori  au valori ridicate ale tensiunii arteriale, cele care consumă frecvent grăsimi și cele care fumează ar trebui să ţină regulat cure cu Anghinare. Tratamentul du­rează 1-2 luni, timp în care se consumă câte 3-4 lin­guriţe de pulbere pe zi.

  Cicoarea este o plantă cu excelente proprietăţi terapeutice, cunoscută încă din Antichitate. Vechii egipteni o foloseau sub formă de „fiertură”, pentru a trata bolile de ficat și pentru dezintoxicarea organismului. În Franţa, în timpul lui Napoleon, Cicoarea era folosită frecvent ca înlocuitor al cafelei. E vorba de pulberea din rădăcină de Cicoare. Frunzele şi florile acestei plante se utilizează în scopuri medicinale sau culinare (mai ales la prepararea salatelor). În medicina noastră tradiţională este recomandată a se consuma primăvara, pentru înnoirea sângelui.

  Compuşii chimici ai Cicoarei - inulina, cicorina, colina, taninul, acidul cicoric, protide, minerale şi vitamine – se găsesc în concentraţii mari mai ales în rădăcină. Cercetările arată că inulina din Cicoare reduce mult riscul de apariţie al cancerului intestinal. Taninul are proprietăţi astringente, dezinfectante, detoxifiante şi uşor antibiotice. Cicoarea stimulează, de asemenea, funcţia hepatică şi ajută la absorbţia calciului şi a altor minerale în organism. Datorită tuturor acestor efecte, ea este indicată în afecţiuni precum: hepatite, septicemii, enterocolite, paraziţi intestinali sau hemoroizi.

  În timpul tratamentului cu Cicoare glucoza se metabolizează mai repede, excesul acumulându-se în ficat, sub forma de glicogen. Acest fapt reduce substanţial riscul apariţiei diabetului sau aterosclerozei.

  Precum cafeaua, Cicoarea stimulează sistemul nervos, ajutând în primul rând la creşterea puterii de concentrare. Este recomandată în stările de somnolenţă sau în astenie.

  Cicoarea stimulează, dar şi inhibă, pofta de mâncare. Tandemul de acţiune tonic - aperitiv - anorexigen poate fi valorificat, într-un sens sau în altul, în funcţie de  metoda de administrare. Dacă se apelează la preparate pe bază de Cicoare înainte de mese, atunci apetitul va creşte, iar dacă aceste preparate se iau în timpul meselor, efectul va fi contrar (va diminua apetitul). De aceea Cicoarea se dovedeşte utilă atât în cazul în care se constată că pofta de mâncare este scăzută, cât şi atunci când apetitul este exagerat. Acţiunea anorexigenă a preparatelor obţinute din  rădăcina de Cicoare este superioară extractelor obţinute din părţile aeriene ale plantei. Prin faptul că sunt anorexigene şi laxative, rădăcinile de Cicoare sunt indicate în obezitate.

  Iată câteva indicații medicale ale pulberei de Cicoare:

  Răcelile și alte infecții - se tine o cura cu cicoare, din care se ia cate o lingurita de pulbere, de trei ori pe zi, vreme de minimum 30 de zile. In paralel, se consuma iaurturi naturale (nu cu lapte praf, gelatina si alte adaosuri) care contin culturi de Bifidus si Acidophillus. Administrarea cicoarei favorizeaza dezvoltarea in intestin a asa-numitelor bacterii prietenoase, care intre altele imbunatatesc productia de celule ale sistemului imunitar si le activeaza pe cele existente. Ca atare, administrand aceasta planta medicinala, organismul devine mai rezistent la infecții, prin intarirea sistemului imunitar.

  Boala canceroasă - se tin cure cu radacina de cicoare, administrata sub forma de pulbere, cate o lingurita de 2-3 ori pe zi. Un studiu pe animale a aratat ca administrarea radacinii de cicoare a redus incidenta diferitelor tipuri de tumori, iar atunci cand boala canceroasa era deja instalata, cicoarea a incetinit cresterea tumorilor si aparitia metastazelor. De asemenea, administrarea de cicoare ajuta bolnavii de cancer sa se hraneasca (reda apetitul alimentar) si stimuleaza functia de eliminare.

  Dispepsie, digestie dificilă - radacina de cicoare contine principii active care sporesc secretia de bila si de sucuri gastrice, imbunatatind digestia si eliminand probleme cum ar fi balonarea, inapetenta, atonia gastrica. Radacina de cicoare se administreaza sub forma de pulbere, din care se ia, cu un sfert de ora inainte de fiecare masa, cate o jumatate de lingurita.

  Constipație - zaharurile nedigerabile din radacina de cicoare stimuleaza formarea de bacterii prietenoase de tip bifidus in colon, creste biomasa fecalelor si continutul lor de apa, stimuleaza peristaltismul intestinal, imbunatatind eliminarea. Se administreaza pulberea, cate 2 lingurite pe zi, dimineata si seara. Un tratament dureaza trei saptamani si se poate relua la nevoie dupa cinci zile de pauza.

  *Persoanele cu pietre la rinichi nu vor consuma în cantităţi mari Cicoare pentru că rădăcina are un conţinut ridicat de oxalaţi.

  Isopul este o plantă medicinală folosită încă din Antichitate, cu valențe purificatoare. Cu acţiune antispasmodică şi sedativă, ea produce o uşoară bronhodilataţie, elimină apa din organism, uşurează transpiraţia și expectoraţia şi reglează digestia. Contribuie, totodată, la scăderea presiunii sanguine prin dilataţia arterială. Se recomandă în traheite, bronşite, astm, afecţiuni digestive.

  Iată câteva indicații medicale ale pulberei de Isop:

  Astm, bronșită - Se administrează o jumătate de linguriță rasă de pulbere de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol. Tratamentul durează minimum două săptămâni și are efecte antiinfecțioase puternice, decongestionează tractul respirator, amplifica imunitatea.

  Arsuri la stomac, gastrită, gaze intestinale - Se consumă maceratul la rece de Isop: 2-3 pahare administrate pe parcursul unei zile, înainte de mesele principale și imediat după acestea. Contra balonării, se ia pulberea de Isop - câte un sfert de linguriță, înainte de masă.

  Adjuvant în boala canceroasă și în ciroza hepatică - se ia, cu un sfert de ora inainte de masa, un varf de cutit de pulbere sau un sfert de pahar de macerat la rece, obtinut din isop. Aceasta planta are calitatea de a inhiba reflexul vomitiv, de a reda apetitul si de a induce chiar o stare de buna dispozitie, fiind un imens ajutor in bolile grave.

  Detoxifierea organismului - Se ia câte un vârf de cuțit cu pulbere de Isop, cu o jumătate de ora înaintea celor trei mese principale. Se ține sub limbă timp de cinci minute, după care se înghite cu apă la temperatura camerei. Acest tratament va inhiba și reflexul vomitiv, va reda apetitul si va induce chiar și o stare de bună dispoziție.

  *Precautii și contraindicații:

  Persoanele care suferă de epilepsie nu vor lua mai mult de două grame de Isop pe zi, iar un tratament cu Isop nu va dura, în aceste cazuri, mai mult de două săptămâni, cu o săptămână de pauză. În cazul bolilor respiratorii, Isopul nu se va folosi în fazele congestive extreme.

  Sunătoarea, datorită uleiului volatil, a hipericinei şi a taninului, are proprietăţi antiseptice, astringente şi cicatrizante. Reduce procesele inflamatorii hepatice cronice şi tulburările motilităţii căilor biliare. Intern, ea este un bun bandaj, dar și un reechilibrant în ulcere, gastrite, enterite, colite şi colicistopatii, iar extern este un cicatrizant şi dezinfectant în arsuri, răni,  plăgi purulente și inflamaţii bucale.

  Sunătoarea are efecte pozitive și în bolile de ficat, în hepatite cronice, precum și în hepatitele evolutive, în dischinezii biliare și colecistite, având rol în stimularea celulei hepatice.

  Iată câteva indicații medicale ale pulberei de Sunătoare:

  Pulberea de Sunătoare are o acțiune recu­peratoare multiplă asu­pra or­ga­nismului: este antidepresivă și sedativă, întărește sistemul nervos, este vasodilatatoare și hipotensivă, cicatrizantă, hemostatică, stimulează funcția hepatică, are efecte antibiotice si antivirale. Se folosește cu succes în tratarea depresiei nervoase, a anxietății și a insomniei, dar e eficientă și în afecțiunile cardiovasculare, hepatice, gastro-intestinale și în obezitatea pe fond psihic.

  Anxietate: Numeroși pacienți (mai ales cei cu tendințe anxios-depresive) au obținut rezultate încurajatoare folosind această plantă. Se recomandă o combinație de Sunătoare cu Tei, în proporții egale, din care se ia câte o linguriță de pulbere, de 4 ori pe zi, cu puțină apă.

  Colita de fermentație - Se administrează pulberea de Sunătoare, câte 1 linguriță rasă, de 4 ori pe zi, în cure de 30 de zile, urmate de 21 de zile de pauză. Principiile active ale plantei reduc numărul de bacterii de fermentație din intestin; reglează astfel flora, refac epiteliile și elimină inflamația. Sunătoarea se ia înainte de masă ori la minim două ore după ce am mâncat. Totodată, acest tratament ajută la controlul stresului psihic, care este printre principalii factori care provoacă apariția, agravarea sau recidiva colitei de fermentație.

  Hepatita cronică și acută - Mai multe studii arată că hipericina și hiperforina din Sunătoare atacă virușii care produc hepatita de tip B și C. Așadar, ca adjuvant, această plantă  de un real folos in tratamentul hepatitei. Ea reduce ritmul de evoluție al bolii, ajută la ținerea sub control a tensiunilor emoționale, care sunt foarte periculoase în cazul celor cu probleme hepatice, protejează ficatul de procesele distructive. Este recomandată infuzia combinată de Sunătoare, câte 1 litru pe zi, în cure de 6 săptămâni, urmate de alte 3 săptămâni de pauză.&

  Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.


  Produse Asociate:
  Capsule BIO Alergo-complex Nera Plant 90cps
  Capsule BIO Alergo-complex Nera Plant 90cps

  44,95 Lei
  Capsule BIO calmo-complex 90 cps Nera Plant
  Capsule BIO calmo-complex 90 cps Nera Plant

  44,95 Lei
  Capsule BIO cardio-complex 90cpc Nera Plant
  Capsule BIO cardio-complex 90cpc Nera Plant

  44,95 Lei
  Capsule BIO Nera Plant Vito-complex, 90 cps.
  Capsule BIO Nera Plant Vito-complex, 90 cps.

  44,95 Lei
  Adăugați în coș
  Adăugați în coș
  Adăugați în coș
  Adăugați în coș